In Vlaanderen op zoek naar een 3M dealer? Wij kleven zonwerende windowfolies van dit merk met garantie

3M maakt topproducten op onder meer het gebied van zelfklevende zonwerende windowfolies. Ze zijn niet alleen decoratief, want dankzij de warmtewerende functie kunt u ook behoorlijk op uw energiekosten besparen. Uw airconditioning hoeft bij tropische temperaturen niet op volle toeren te draaien. Als 3M dealer in de regio Vlaanderen bieden wij zonwerende raamfolies in allerlei soorten, kleuren en maten. De basis is een polyester materiaal voorzien van laagjes edelmetaal en een beschermlaag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

3M dealer in Vlaanderen

Een raam is een goede isolator en niet meer weg te denken uit onze samenleving. In de jaren ’70 werd voor het eerst dubbel glas geïntroduceerd dat zorgt voor een hoog rendement. Echter, ramen beschermen ons, ondanks de optimalisatie, onvoldoende tegen UV-lucht en warmte. Een probleem dat door 3M grondig werd aangepakt. Met de komst van zelfklevende zonwerende windowfolies is er nu een efficiënte oplossing op de markt. Als 3M dealer, met als werkregio Vlaanderen, kunt u deze energiebesparende producten bij ons kopen. Wij kleven zonwerende windowfolies van 3M bij u thuis of op kantoor.

Zonwerende windowfolies van 3M reflecteren of absorberen UV-licht en optimaliseren de positieve eigenschappen van glas. Natuurlijk licht wordt gefilterd, maar op een zodanige wijze dat er voldoende licht binnenkomt. De folies zijn voorzien van een optisch heldere lijmlaag. Ze worden in de meeste gevallen aangebracht op de binnenzijde van de beglazing, maar kunnen ook op de buitenzijde van uw raam toegepast worden.

De windowfolies van 3M gaan jarenlang mee. Ze zijn beschermd met een slijtvaste coating die zorgt voor ongekende duurzaamheid en een constante kwaliteitsuitstraling. De exacte tijd hangt af van het type aangebrachte folie, de plaats van het raam, het soort glas en het betreffende klimaat. In de praktijk wordt de garantietermijn vaak ruim overschreden. Deze folies kunt u in principe met de normale huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen. Gebruik echter geen schuurmiddelen, want die kunnen krassen achter laten.

3M producten voor een aangenaam binnenklimaat

Wilt u uw UV-straling en warmte thuis of kantoor flink reduceren, dan bieden wij u als 3M dealer in Vlaanderen een effectieve oplossing. Zonwerende windowfolies zijn één van de meest geavanceerde producten van 3M. Een aangenaam binnenklimaat is voor u nu binnen handbereik. Belangrijk voor uzelf en voor uw omgeving. Wij verhogen graag uw woon- en werkcomfort.

Bent u op zoek naar een 3M dealer bij u in de buurt? 3M dealers zijn er wereldwijd, wij ‘beperken’ ons tot het mooie Vlaanderen. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op.

Naast het feit dat wij 3M dealer in Vlaanderen zijn, kunt u bij ons voor de meest uiteenlopende glasfolies terecht. Van decoratieve tot inbraakwerende folies, maar ook voor logo-ontwerpen en wagenbelettering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers komen uit geheel Vlaanderen. Hieronder treft u een aantal plaatsen en gewesten aan.

 • Anderlecht
 • Antwerpen
 • Belgisch Limburg
 • Brugge
 • Brussel
 • Gent
 • Hasselt
 • Leuven
 • Mechelen
 • Schaarbeek
 • Sint-Jans-Molenbeek
 • Vlaams Brabant