Belettering van voertuigen is ons vakgebied. Van autobelettering tot reclame-uitingen op bestelwagens!

Wilt u uw auto laten beletteren of al uw bestelwagens of vrachtwagens voorzien van een professionele belettering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Belettering van voertuigen is onze specialiteit. Het is een vakgebied waarin wij meer dan 15 jaar ervaring hebben. Met de juiste autobelettering heeft u een krachtig reclamemiddel in handen dat jarenlang meegaat en een enorm bereik heeft. U kunt aan de rest van wereld laten zien wie u bent of wat u doet. Onze ervaring en creativiteit zetten wij ook graag in voor u. Laat uw wensen omzetten in een effectief ontwerp! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw ideeën met ons te bespreken.

Meer informatie

Belettering op voertuigen met duurzame materialen

Autobelettering is een prachtige kans om reclame te maken. Een bedrijfsnaam of logo kan uw naamsbekendheid vergroten. Met originele full color prints trekt u zeker de aandacht. U kunt combinaties toepassen van snijletters en folies al dan niet in full color geprint. Wij maken graag voor u een uniek ontwerp. Een sfeerbeeld kan de consument in de juiste stemming brengen om uw product te kopen of om uw winkel binnen te stappen. Belettering op voertuigen laten aanbrengen kent dan ook vrijwel altijd een korte terugverdientijd. Of u nu één voertuig wilt beletteren of een heel wagenpark, u kan altijd rekenen op een snelle en professionele service.

Belettering van voertuigen doen wij met duurzame materialen. Wij gebruiken hiervoor 3M en Mactac carwrap folies vaak in combinatie met digitale prints folies. Het is sterk materiaal. De reclame voor uw auto of belettering op uw vrachtwagens of bestelwagens gaat dan ook jarenlang mee. Over een tijdje weet iedereen in Vlaanderen en daarbuiten wie u bent.

Meer dan 15 jaar ervaring in autobelettering

Wij zorgen in overleg met u voor het juiste onderwerp en uitvoering. Vooraf bespreken wij de kosten en het ontwerp met u door totdat het helemaal naar uw wens is. Hoe het er ook uit moet zien, we maken het voor u. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van autobelettering kunt u rekenen op vakwerk. Op een unieke wijze kunt u met belettering op uw voertuigen uw bedrijf of product promoten. In een korte tijd kunt u een compleet ‘nieuwe’ auto of ‘modern’ wagenpark tot uw beschikking hebben. De details kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Misschien heeft u zelf al eens geprobeerd om uw auto op te pimpen met wat leuke autostickers, maar is dit niet naar tevredenheid gelukt. Wij kunnen een pakkend ontwerp voor u maken, maar u bent natuurlijk ook vrij om uw eigen ontwerp bij ons neer te leggen en hier autobelettering van te laten maken. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw personenwagen? Vraag direct om een offerte. Wij geven u een duidelijke prijsindicatie zonder verrassingen achteraf.

Naast het feit dat belettering van bedrijfsvoertuigen ons vakgebied is, kunt u ook bij ons voor de meest uiteenlopende glasfolies terecht. Van decoratieve tot inbraakwerende folies, maar ook voor logo-ontwerpen en autobelettering van personenwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers komen uit geheel Vlaanderen. Hieronder treft u een aantal plaatsen en gewesten aan.

 • Anderlecht
 • Antwerpen
 • Belgisch Limburg
 • Brugge
 • Brussel
 • Gent
 • Hasselt
 • Leuven
 • Mechelen
 • Schaarbeek
 • Sint-Jans-Molenbeek
 • Vlaams Brabant