Wij bieden decoratieve, zonwerende en energiebesparende folies te koop aan. Maatwerk is ons vak

Enkel glas of dubbele beglazing bieden nauwelijks weerstand tegen het opwarmend effect van de zon. Dit vraagt om een oplossing. Zonwerende folies houden uw huis of kantoor ’s zomers lekker koel. Ook in de winter kunt u profiteren van deze folies, want dankzij de isolerende effecten kan uw verwarming bij koude temperaturen een standje lager. Automatisch betekent dit dat u een lagere energierekening zal ontvangen. Heeft u interesse in zonwerende en energiebesparende folies? Wij bieden hoogwaardige materialen te koop aan tegen een scherpe prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Meer informatie

Multifunctionele zonwerende folies te koop

Zonwerende folies zijn naast decoratief ook nog eens multifunctioneel. Het hele jaar door heeft u er profijt van. Het houdt de nadelige effecten van het weer buiten, daar waar het hoort en laat licht door daar waar wij het nodig hebben. De schittering van het zonlicht verdwijnt en invallend licht op beeldschermen en monitoren wordt geminimaliseerd. Hinderlijke lichtinval is verleden tijd.

Wij leveren zonwerende folies van topmerken, zoals 3M. Al meer dan 50 jaar is 3M pionier op het gebied van zonwerende en isolerende folies. De nieuwste innovatie op gebied van isolerende folie is Thinsulate. Geen enkele andere folie behaalt zulke goede resultaten op verschillende fronten. De folie heeft een zeer hoge lichtdoorlatingstransmissie van 75% waardoor natuurlijk licht blijft binnenstromen en laat kou niet binnen.

Inbraakwerende folie van 3M

Bent u op zoek naar een inbraakwerende folie? Ook op dit gebied hoeven wij u niet teleur te stellen. Wij leveren onder meer glasheldere folie van 3M. Het werkt inbraakvertragend en voorkomt rondvliegend glas. Wilt u weten hoe het werkt? Bekijk dan eens het You Tube filmpje op onze site. Het is niet zozeer dat de inbreker hierdoor wordt tegengehouden, maar de poging wordt sowieso vertraagd waardoor een inbraak vaak wordt afgeblazen.

Inbraakwerende folie laten aanbrengen is een onderdeel van veilig wonen en werken. De speciale folies worden wordt geplaatst door een erkend installateur, want dit is een secuur karwei. Deze vakkundigheid staat garant voor jarenlang veilig glasplezier. Met inbraakwerende folies kunt u uw woning of bedrijf slim beveiligen zonder hoge kosten. De prijzen zijn afhankelijk van onder meer de moeilijkheidsgraad van plaatsing en de grootte van de glaspartij die u wilt voorzien van folie. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Als folie specialist leveren wij altijd maatwerk. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan waarvoor wij al maatwerk oplossingen hebben mogen bedenken en uitvoeren.

  • Voor auto´s
  • Voor keukens
  • Voor allerhande ramen (ook buiten)
  • Voor rusthuizen
  • Voor ziekenhuizen
  • Etc. etc.
  • Werkzaam voor particulieren en bedrijven