Wij ontwerpen en realiseren originele gevelreclame voor bedrijven in Vlaanderen

Een reclamepaneel is de meest gebruikte vorm van gevelreclame voor bedrijven. Een manier om uw bedrijf op een verzorgde wijze te presenteren aan de buitenwereld. Toch kan een banner, spandoek of reclamebord ook zorgen voor het gewenste effect. Wij verzorgen uw gevelreclame in Vlaanderen op de door u gewenste manier, voorzien van ons advies gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Van ontwerp tot realisatie kunnen wij u van dienst zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. Wij laten u graag onze portfolio zien.

Meer informatie

Gevelreclame in vele vormen voor bedrijven in Vlaanderen

Gevelreclame is één van de visitekaartjes van uw bedrijf. Voor het maken van banners, spandoeken, reclameborden of reclamepanelen gebruiken wij hoogwaardige materialen. Als u kiest voor kwaliteit, zien uw klanten dat en dat wekt vertrouwen. Sommige materialen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Voor ieder doel varieert de materiaalkeuze. Ook de bijbehorende reclameframes kunt u bij ons kopen. Wij zorgen dat u gezien wordt!

Voordat gevelreclame zijn intrede deed, moesten bedrijven het veelal hebben van mond-tot-mond reclame. Tegenwoordig kunt u met een banner of reclamebord een krachtige reclameboodschap ter plaatse overbrengen. Voor de meeste bedrijven in Vlaanderen is dat interessant, want dit betekent dat u een breed publiek kunt aanspreken. De kosten voor een groots opgezette reclamecampagne kan hiermee worden beperkt. Het is een eenmalige investering met een relatief korte terugverdientijd.

Banners voor ziekenhuizen en rusthuizen

Wij ontwerpen niet alleen gevelreclame voor bedrijven, maar ook voor instellingen zoals ziekenhuizen en rusthuizen in Vlaanderen. Het doel is dan niet zozeer commercieel, maar veelal herkenning of een bewegwijzering. Het ontwerp van een banner ofwel banniervlag wordt bedrukt op weersbestendig materiaal, zodat deze in weer en wind in goede staat blijft.

Gevelreclame is te koop in allerlei vormen en dus ook prijsklassen. De prijs is mede afhankelijk voor welk reclamemiddel u kiest, maar ook zijn de kosten afhankelijk van het materiaal en aanverwante benodigdheden. Kiest u voor een digitale full color reclamepaneel of een spandoek met zwart/wit prints? Vrijwel alles is mogelijk, want wij hebben eigen atelier. Leg uw wensen eens aan ons voor. Wij maken graag voor u een offerte op maat.

Naast het feit gevelreclame maken voor bedrijven en instellingen ons vakgebied is, kunt u ook bij ons voor de meest uiteenlopende glasfolies terecht. Van decoratieve tot inbraakwerende folies, maar ook voor logo-ontwerpen en wagenbelettering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers komen uit geheel Vlaanderen. Hieronder treft u een aantal plaatsen en gewesten aan.

 • Anderlecht
 • Antwerpen
 • Belgisch Limburg
 • Brugge
 • Brussel
 • Gent
 • Hasselt
 • Leuven
 • Mechelen
 • Schaarbeek
 • Sint-Jans-Molenbeek
 • Vlaams Brabant