Zonwerende raamfolie op maat laten maken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Zonwerende raamfolie filtert het zonlicht. Het houdt warmte buiten, maar laat wel licht door. Daardoor heeft u altijd een prettig binnenklimaat. Een binnenklimaat waarbij u aangenaam kunt wonen en werken. Met een goed gekozen design geeft u uw bedrijfspand, gebouw of woning een geheel eigen uitstraling. Als 3M dealer kunnen wij exclusieve raamfolies met garantie bij u thuis of op uw bedrijf plaatsen. Wilt u zonwerende raamfolie op maat laten maken of een vrijblijvend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Zonwerende raamfolie maakt inkijk onmogelijk

Zonwerende raamfolie op maat laten maken heeft vele voordelen. ’s Zomers is het binnen minder warm, u voorkomt verkleuring van uw eigendommen en het verhoogt uw privacy. Dankzij het sterk spiegelende karakter van deze unieke raamfolies naar de lichtbron, is inkijk onmogelijk. Van binnen kunt u wel naar buiten kijken.

Raamfolies met een zonwerende werking zijn ideaal als u bijvoorbeeld aan een drukke weg woont, of tegen nieuwsgierige blikken van bezoekers die bij uw kantoorgebouw naar binnen lopen. De zonwerende raamfolie van BVX beschermt u op alle mogelijke manieren. Ongemerkt dragen uw ramen bij aan een serieuze kostenbesparing op verwarming en airconditioning.

Raamfolies naar wens laten maken

U kunt door ons zonwerende raamfolie laten maken naar wens. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij deze wensen op zowel technisch, esthetisch en creatief vlak. Daarna zetten wij dit om in een origineel ontwerp. Ontwerpen is onze passie waarbij hoogwaardige en duurzame oplossingen centraal staan. Zo komen wij met oplossingen waar u wellicht nog nooit aan heeft gedacht. Wist u trouwens dat wij raamfolies ook horizontaal kunnen aanbrengen?

Als gecertificeerd 3M dealer bieden wij u het beste op het gebied van raamfolie. Daarbij spelen de innovaties van 3M een belangrijke rol. De producten bieden oplossingen voor alledaagse problemen. Zonwerende raamfolie biedt bescherming tegen zonlicht en verhoogt uw privacy.

BVX maakt het verschil in raamfolies

Ons bedrijf biedt niet alleen maatoplossingen in raamfolie. Wij doen veel meer, want onze creativiteit is ongekend. Mooie producten maken en slimme oplossingen ontwikkelen is wat wij doen. Zonwerende raamfolie is echter een veelgevraagd product en wij voldoen graag in de behoeften en wensen van onze klanten. Onze klanten verwachten bovendien dat we waarde toevoegen in de oplossingen die we bieden en de producten die we leveren. Dit betekent dat we goede en foutloze producten leveren op het juiste moment en op de meest efficiënte manier. BVX maakt het verschil in raamfolies, want wij leveren uitsluitend topkwaliteit. Onze definitie van kwaliteit is voldoen aan de eisen van de klant. Kortom: u kunt bij ons hoogwaardige zonwerende raamfolie laten maken.

Naast zonwerende raamfolie kunt u bij ons voor nog veel meer glasfolies terecht. Van decoratieve tot inbraakwerende folies, maar ook voor logo-ontwerpen en wagenbelettering bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers komen uit geheel Vlaanderen. Hieronder treft u een aantal plaatsen en gewesten aan.

 • Anderlecht
 • Antwerpen
 • Belgisch Limburg
 • Brugge
 • Brussel
 • Gent
 • Hasselt
 • Leuven
 • Mechelen
 • Schaarbeek
 • Sint-Jans-Molenbeek
 • Vlaams Brabant