De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Ervaren administratieve rots in de branding? We need you!

BVX is een ambitieus familiebedrijf gelegen te Aarschot in de nieuwe KMO zone Witte Molen.

 

Om de groei van onze organisatie te ondersteunen, zijn we op zoek naar een ervaren office manager als kloppend hart van onze BVX-administratie.

 

  Wil jij deel uitmaken van een aangenaam team dat elke opdracht met veel schwung tot een goed einde brengt? Lees dan snel verder!

Zo zien je dagen eruit bij BVX

De telefoon die meermaals rinkelt, je mailbox die roept om gelezen te worden en dan ook nog een bezoeker voor je neus die bij de juiste medewerker moet geraken: als empathische doorzetter stel je vlot prioriteiten en dankzij je uitgebreide productkennis raak je nooit de weg kwijt in ons ruime aanbod.

 

Je bent onze duivel-doet-al die op elk moment het administratieve en praktische overzicht bewaart van onze interne organisatie. Telefoontjes doorschakelen naar de correcte collega, afspraken inplannen en lopende bestellingen mee opvolgen? Je combineert diverse taken en vormt zo een onmisbare schakel die de BVX-ketting naadloos bij elkaar houdt.

 

Je staat garant voor een correcte voorbereiding van nieuwe projecten, voert calculaties uit, maakt offertes en volgt ordergoedkeuringen mee op. Dankzij jouw helikopterblik loopt onze interne organisatie altijd op wieltjes.

Wie ben jij:

  • Je hebt een bachelor diploma of je bent gelijkwaardig door een aantal jaar ervaring.
  • Je hebt sowieso reeds een aantal jaren relevante werkervaring achter de rug.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en een goede basis van het Frans.
  • MS Office heeft geen geheimen voor jou.
  • Je bent gezond assertief en hebt een commerciële feeling
  • Je bent leergierig maar ook discreet
  • Je combineert zin voor administratief werk met een echte hands-on mentaliteit
  • Je bent een flexibele teamplayer met een positieve werkhouding

Wat bieden wij:

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur in een ambitieuze kmo waarin jij je talenten maximaal ontwikkelt.

 

Je krijgt een correcte verloning met extralegale voordelen.

 

Je mag rekenen op een allround opleidingsaanbod.

 

Dat we je een prettige werksfeer bieden waar iedereen zichzelf kan zijn, zal je merken wanneer je bij ons op gesprek komt.

Klaar voor de challenge van je leven? Go!

 

Zin om deel uit te maken van een familiale kmo waarin je meer bent dan een nummer? Laat dan vandaag nog van je horen en bezorg ons als de bliksem je motivatiebrief en cv 

 

 --> margot@bvx.be Tot snel!