De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

De veelzijdigheid van raamfolie

Raamfolie is een product dat zijn nut bewijst in vele toepassingen. Heb je bijvoorbeeld last van de zon binnen? Of wil je jouw bedrijfslogo duidelijk op je gebouw vermelden? Bij BVX hebben we een grote waaier aan raamfolies voor diverse toepassingen!

Zonwerende raamfolie voor een aangenamer binnenklimaat

Zonwerende raamfolie maakt jouw woning of kantoorruimte aangenamer. Er valt namelijk niet alleen minder direct zonlicht binnen, het invallende licht is bovendien zachter. En dat is een grote troef.

Raamfolie is een product dat zijn nut bewijst in vele toepassingen.
Klik op de foto voor meer realisaties

Want je verlaagt de temperatuur in je woning en krijgt een comfortabelere leefruimte waarin geen plaats is voor invallend zonlicht dat in je tv- of pc-scherm schijnt. Maar dat is nog niet alles, want onze zonwerende raamfolie heeft geen onderhoud nodig.


 

Ontdek het ruime aanbod raamfolies van BVX

Behalve zonwerende raamfolies biedt BVX jou ook andere raamfolie-oplossingen aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor isolerende raamfolie  die in de zomer tot 40 procent van de warmte buitenhoudt en tijdens de koude wintermaanden dan weer tot 40 procent van je warmte binnenshuis houdt. Heb je oog voor veiligheid? Dan is inbraakwerende raamfolie voor jou een interessante optie. Die raamfolie vermindert namelijk de kans op glasbreuk aanzienlijk en houdt het glas samen in het raamkader. Maar ook voor het decoratieve aspect is BVX jouw ideale partner. Zandstraalfolie of decoratieve raamfolie nodig? Onze ervaren medewerkers staan je bij met raad en daad.

Een audit en glaschecklist doen jou glashelder zien.
Klik op de foto voor meer realisaties

Raamfolie nodig? Een audit en glaschecklist doen jou glashelder zien

Heb je interesse in zonwerende raamfolie? Dan komt zaakvoerder Benny graag bij je langs voor een audit. Met behulp van een duidelijke glaschecklist voert hij de nodige gegevens in de 3M-softwaretool in. Zo weet jij meteen hoeveel kWh je bespaart. Tijdens dat plaatsbezoek krijg je ook de nodige raamfoliestalen te zien en geeft de BVX-medewerker duidelijke toelichting. Zo weet jij dus meteen waaraan en waaraf.

Raamfolie: maatwerk in eigen atelier

Bij BVX snijden we elke raamfolie op maat in ons eigen atelier. Vakmanschap tot in de kleinste details. Daarvoor staan onze professionele medewerkers en hoogkwalitatieve materialen garant. Kies je voor BVX? Dan krijg je één aanspreekpunt dat je begeleidt gedurende het hele project en mag je rekenen op een vakkundige en snelle plaatsing. Hulp nodig om de geschikte raamfolie te selecteren? Neem dan snel contact met ons op!