De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Zandstraalfolie: zeker van privacy

Met zandstraalfolie koppel je het nuttige aan het aangename. Je bedrijfslogo op deur- en raamglas laten plaatsen en zo tegelijk vermijden dat mensen tegen het glas botsen? Met zandstraalfolie is het allemaal mogelijk.

Zandstraalfolie: makkelijk afwasbaar en stofvrij

Zandstraalfolie houdt het invallende licht niet tegen en verduistert je woning- of bedrijfsruimte dus niet. Als je dat zoekt, heb je zonwerende raamfolie nodig. Maar ook dan is BVX je helpende hand. Gewoon even doorklikken en je komt er alles over te weten. Bij zandstraalfolie is privacy het codewoord. Het zonlicht valt nog altijd binnen, maar mensen hebben van buitenaf geen doorkijk meer. Een extra troef is de mogelijkheid om je logo of andere bedrijfskenmerken te laten drukken op de zandstraalfolie. Die is onderhoudsvriendelijk en de folie trekt het stof allerminst aan.

Zandstraalfolie houdt het invallende licht niet tegen en verduistert je woning- of bedrijfsruimte dus niet.

Zandstraalfolie biedt de voordelen van gezandstraald glas

Het matte effect van de zandstraalfolie zorgt voor de look van gezandstraald glas, maar is veel onderhoudsvriendelijker. Onze ervaren medewerkers snijden de folie op maat van jouw project in het eigen atelier in Aarschot. Dat doen ze met de grootst mogelijke zorg en daarbij zijn vele opties mogelijk. Lijnen, logo’s en volledige tekeningen: jij vraagt, BVX voert uit.

Zandstraalfolie is een dankbare oplossing om je bedrijfsruimte smaakvol in te richten.

Meer weten over zandstraalfolie? Vraag het ons!

Zandstraalfolie is een dankbare oplossing om je bedrijfsruimte smaakvol in te richten en tegelijk het praktische aspect mee te nemen. Je bedrijfslogo op de deur zorgt voor herkenbaarheid en vermindert het risico op ongevallen. Daarbij blijft de lichtinval gegarandeerd en krijg je toch de nodige privacy. Interesse in zandstraalfolie? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag verder. Maar BVX biedt ook nog andere soorten raamfolies aan. Graag meer info over zonwerende, isolerende, veiligheids- en inbraakwerende of decoratieve raamfolies? Even doorklikken en je komt er alles over te weten.