De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Een totale makeover met interieurfolie!

 

Is Uw bedrijfs- of leefruimte toe aan vernieuwing? BVX steekt Uw interieur in een een mum van tijd in een nieuw jasje met de interieurfolie. 

 

Het interieur restylen blijft onverminderd populair. Met interieurfolie geef je woon-, werk- en leefomgevingen snel en eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling. Zonder breekwerk geeft BVX je de mogelijkheid om hun interieur te vernieuwen. Van redesign tot renovatie en nieuwbouw, de mogelijkheden zijn oneindig.


Het interieur restylen en meubels recyclen

Ben je uitgekeken op je meubels? Creëer een ‘nieuwe’ inrichting door meubels te voorzien van interieurfolie. Door het wrappen van meubels met een nieuwe kleur of dessin zorg je voor een compleet nieuwe look. Denk ook aan winkelinrichtingen in herkenbare huisstijl. De mogelijkheden voor meubelwrapping zijn uiteenlopend met onze interieurfolies.

 

Met zelfklevende interieurfolie geef je keukens snel en efficiënt een nieuwe uitstraling. Het grote voordeel van wrappen is dat de folie stootvast en afneembaar is. Je kunt de folie zelfs gebruiken voor het aanrecht. Wrap de volledige keuken in iedere mogelijke kleur of dessin en creëer een persoonlijke look. Het wrappen van de keuken is dé voordelige optie voor een nieuwe keuken. 

 

 

Interieurfolies zijn er in meer dan 200 kleuren, dessins en prints. Van goud tot hout en leer tot beton. De mogelijkheden zijn oneindig.

 

 

Geef je wanden en panelen een nieuwe look

Geef ruimtes een unieke uitstraling. Wist je dat het wrappen van wanden en panelen vaak een betere optie is dan schilderen of behangen? Kies een folie met betondessin voor een industriële look of haal de natuur in huis met een warme houten muur die niet van echt te onderscheiden is. Marmer creëert een chique effect en effen kleuren zijn tijdloos.
Onze wandfolies zijn slijtvast en makkelijk afneembaar waardoor het veel in ziekenhuizen en zorginstellingen wordt toegepast. De folies hebben een voelbare stuctuur waarmee je diepte en sfeer geeft aan een interieur.

Benieuwd wat BVX kan betekenen voor U met interieurfolie? De ervaren medewerkers van BVX adviseren U graag. Lees er alles over.