De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Fleet marketing: gezicht van je bedrijf

Je bedrijf een hedendaags, creatief en opvallend gezicht geven? Dat doe je door je bedrijfs-, bestel- en vrachtwagens om te toveren in rijdende visitekaartjes. Fleet marketing dus. En daarvoor ben je bij BVX aan het goede adres.

Fleet marketing van ontwerp tot uitvoering

Je zou ervan schrikken hoeveel prospects je onderneming spotten dankzij het opvallende ontwerp van je bedrijfswagens. En dat hoeft niet te verwonderen. Want waar je ook rijdt of op welke locatie je wagen geparkeerd staat: altijd is er wel iemand die jouw bedrijfsvisitekaartje opmerkt. Een sterk staaltje van fleet marketing dus.

Fleet marketing van ontwerp tot uitvoering.
Klik op de foto voor meer realisaties

Tenminste, als je erin slaagt om je bedrijfsidentiteit professioneel vorm te geven. Hulp nodig? BVX staat voor je klaar. Van ontwerp tot uitvoering: zaakvoerder Benny en zijn team luisteren naar jou en vertalen jouw onderneming naadloos in een sprekend design voor je wagenpark. Telt je wagenpark niet meteen een dozijn vrachtwagens? No problem! Bij BVX is iedere ondernemer welkom. Van eenmanszaak tot grotere kmo: wij luisteren naar jouw wensen en zetten ze om in een sprekend ontwerp.

 

 

Dé ingrediënten voor fleet marketing die werkt

Met fleet marketing straal je uniformiteit en herkenbaarheid uit. Die professionele uitstraling bepaalt mee het imago van je bedrijf bij prospects en klanten.

Met fleet marketing straal je uniformiteit en herkenbaarheid uit.
Klik op de foto voor meer realisaties

Belettering, bestickering en car wrapping, dat zijn de drie tools waarmee BVX jouw onderneming op de kaart zet. Dankzij die technieken bieden wij jou fleet marketing op maat. Een sprekende banner op de achterruit van de wagen waarmee je accountmanagers Vlaanderen doorkruisen? Of een volledige car wrapping van je bestelwagen die je bedrijfsidentiteit tot leven wekt? Bij BVX is alles mogelijk.

 

Met fleet marketing ben je altijd gerust

Stel dat je vandaag je bestelwagen laat beletteren bij BVX, dan zit je ook daarna altijd goed. Dankzij de uitgebreide klantenfiche die we aanmaken, weten we ook binnen vijf jaar nog perfect wat we voor jouw bedrijf deden. Breid het wagenpark van je onderneming na enkele jaren fel uit?

Dan volstaat één blik op onze historiek om de rest van je wagenpark een identieke uitstraling te bieden. Zo ben jij altijd gerust en garandeert BVX je een uniforme bedrijfsidentiteit, vandaag en morgen.

 

 

Fleet marketing in eigen atelier

De ervaren BVX-medewerkers staan garant voor fleet marketing op maat van jouw behoeften. Vanuit ons eigen atelier in Aarschot werken we mee aan jouw visuele bedrijfsidentiteit.

Dankzij onze expertise in 3D-software slagen we erin om je ontwerp tot leven te wekken nog voor het op je wagen staat. Dankzij een accuraat 3D-ontwerp bewonder je het uitzicht van je wagen, bestelwagen of vrachtwagen uitgebreid vanuit alle standpunten. Vind jij jezelf er helemaal in terug? Dan gaan we aan de slag en toveren we jouw bedrijfswagens om in jouw favoriete ontwerp.

 


De ervaren BVX-medewerkers staan garant voor fleet marketing op maat van jouw behoeften.
Klik op de foto voor meer realisaties

Ontdek alles over fleet marketing

Meer weten over hoe fleet marketing jouw bedrijfsidentiteit naar buiten brengt? Neem dan snel contact met ons op.