De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Totaalprojecten van a tot z

Je onderneming een herkenbaar uitzicht bieden, is een sterke garantie op blijvend succes. Dat doe je door je logo en de bijhorende huisstijl consequent terug te laten komen in de uitstraling van je bedrijf. Bij BVX beseffen we dit maar al te goed. Daarom zijn we gespecialiseerd in totaalprojecten voor reclame, raamfolies, belettering en bestickering. Kmo of eenmanszaak? Bij ons kun je altijd terecht voor een aanpak op maat van jouw behoeften. Wat jij nodig hebt, leveren we!

Totaalprojecten voor binnen en buiten

Roll-ups, banners, spanframes, maar ook vloerstickers. Ze maken allemaal deel uit van een evenwichtige reclamestrategie. Eentje die gegarandeerd werkt. Visibiliteit en herkenbaarheid zijn de kernwoorden voor al onze totaalprojecten.

 Totaalprojecten voor binnen en buiten.
Klik op de foto voor meer realisaties
En die herkenningspunten gaan natuurlijk verder dan een reclamebord op je gevel of een bestickerde bestelwagen. Ook de binnenkant van je bedrijf of organisatie heeft baat bij een reclame- of informatietraject met signalisatieborden, vloerstickers of belettering om bijvoorbeeld toiletten of andere specifieke ruimtes duidelijk te markeren voor bezoekers.

 

 

Ruime ervaring in totaalprojecten

Bij BVX ben je aan het goede adres voor al je totaalprojecten van a tot z. Ontwerp nodig voor de belettering of bestickering van je wagenpark en/of bedrijfsgebouw? Onze medewerkers leveren op basis van jouw wensen een catchy ontwerp dat beantwoordt aan alle regels van de kunst. Na je goedkeuring gaan we aan de slag met de minutieuze uitvoering. Dat doen we in ons eigen atelier in Aarschot waar topkwaliteit de norm is. We houden je permanent op de hoogte van de status van je project en beantwoorden al je vragen met de glimlach.

Ruime ervaring in totaalprojecten.
Klik op de foto voor meer realisaties

Ontdek onze totaalprojecten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor totaalprojecten die BVX jouw onderneming biedt? Neem dan snel contact met ons op.