De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Met een banner trek je de visuele kaart

Een banner is een metalen constructie waartussen je een doek spant. Op zo’n doek is er ruimte voor je logo, de baseline en/of een korte boodschap voor prospecten en klanten. Bij BVX begeleiden we je graag bij de creatie van deze banners en verzorgen we ook de productie ervan.

Een banner garandeert een krachtige uitstraling

Heb je een kmo of ben je de trotse eigenaar van een handels- of winkelruimte? Dan is opvallen de boodschap. Alleen zo onderscheid jij je van je concurrenten. En er is geen betere manier om uit de band te springen dan met een banner die opvalt!

Een banner is een metalen constructie waartussen je een doek spant.

Ontdek de vele mogelijkheden en uitvoeringen die we bij BVX in de schaal werpen om jouw bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken.

 

 

Banner nodig? BVX is je partner van ontwerp tot uitvoering

Wil je werken aan een betere zichtbaarheid van je onderneming? Dan is een opvallende banner een logische stap. Bij BVX tref je deskundige medewerkers die je begeleiden vanaf het concept tot de uitvoering. Zo ben je zeker dat jouw banner kwalitatief, sterk en inspirerend is.

Wist je dat er ook banners bestaan met verlichting?

Banner op maat van jouw wensen en behoeften

Bannerdoek is stevig en heeft vele gebruiksmogelijkheden. Zowel binnen als buiten en in verschillende vormen: vast of als vlag. Wist je dat er ook banners bestaan met verlichting? Zo highlight jij je boodschap nóg duidelijker.

Heb je zelf een idee voor een aansprekende banner of tast je nog in het duister over de meest geschikte banner om jouw bedrijf in de picture te zetten? De ervaren medewerkers van BVX adviseren je graag. Benieuwd naar de andere opties die BVX je biedt op het vlak van reclame en belettering?  Lees er alles over.