De expertise
van BVX

Op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering? BVX is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken.
Bij ons vullen ervaren ontwerpers, plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details.

Welkom in de wereld van Smart folie!

Onze producten kunnen worden ingezet voor zowel praktische als creatieve doeleinden; de PDLC Folie wordt bijvoorbeeld gebruikt in de nieuwste kantoren om, wanneer gewenst, eenvoudig privacy te creëren.

Daarnaast is de PDLC Folie in combinatie met onze Smart Box dé manier om jouw bedrijf of winkel na sluitingstijd in de spotlight te zetten en jou advertisement en visibility naar een hoger niveau te tillen.


 

Waarom Smart folie?

Smart folie is ook geschikt als warmtewerende folie. Door het reflecterende van de zon zorgt de Smart folie voor een koelere ruimte. Vervang muren door glaswanden en creëer openheid.

 

BVX creëerd met een niet invasief plaatsing van de Smart folie volledige privacy of transparantie wanneer jij dat nodig hebt.

De smart folie is ook geschikt voor projectie in combinatie met de Smart box. Zo kunt U uw presentaties eenvoudig projecteren op Uw Smartwand. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoorruimtes en winkelpanden.

 

Al eens gedacht aan vervanging voor stoffen gordijnen of elektische gordijnen die moeilijk schoon te maken zijn en die ziektekiemen verzamelen? Met Smart folie is dit verleden tijd!

Meer weten over Smart folie?

Kom met ons praten en vertel ons wat jij nodig hebt voor jou kantoor, praktijk, winkel en bedrijfruimte een originele plek te maken die eruit springt. Meer weten over de innovatieve Smart folie?  Dan maken we graag snel kennis met jou!